Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

21 вересня 2016 р.



21 вересня 2016 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Перелік питань, які виносяться на розгляд


Проекти рішень:

1. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО (Кондратенко, 8 п., 7 заявн.)

2. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам (Давиденко, 20 п., 19 заявн.)

3. Про передачу Бугринцю Р.А. безоплатно у власність земельної ділянки в районі вулиць Комунальної та Делегатської (учасник бойових дій) 

4. Про передачу у власність земельних ділянок громадянам (Новік, 42 п., 40 заявн.)

5. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в садових товариствах (Кузнєцов, 18 п., 17 заявн.)

6. Про надання Крячку О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на перехресті вул. Кримської та пров. Бутовського (учасник АТО)

7. Про надання Чуйку Р.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Луганській (біля будинку № 2-в) 

8. Про надання Кріпкому Ю.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Козацькій

9. Про передачу Подсєвакіній С.М. безоплатно у власність земельної ділянки по пров. Курінному (біля будинку № 8)

10. Про надання Підхлібному В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Миру (напроти будинку № 12) (учасник АТО)

11. Про надання Буянкіну С.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по просп. Перемоги (біля території ЗОШ № 20) (інвалід ІІІ групи) 

12. Про надання Нудьзі Ю.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Вокзальній (біля будинку №16, корп. 3) (інвалід ІІІ групи, учасник бойових дій)

16. Про надання Несміян В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Дворцовій (біля будинку № 68-а) 

17. Про надання Іванову С.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Шульгіних (біля будинку № 41) 

18. Про надання Котляру Ю.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Дворцовій (у дворі житлового будинку № 51/44) (інвалід дитинства ІІ гр)

19. Про надання Федитник Н.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кропивницького (у дворі будинку № 80) (вдова учасника АТО)

20. Про надання Токар В.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Поповича (біля будинку № 5) (вдова учасника АТО)

21.Про передачу Профатилу О.В. в оренду земельної ділянки по вул. Арсенія Тарковського (біля будинку № 12-а)

23. Про передачу Сіговій Н. С. та Педченко Т. А. у власність земельної ділянки по вул. Декабристів (біля будинку № 3) (нерухоме майно)

24. Про передачу Скалковичу О.О. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. В’ячеслава Чорновола (біля будинку № 5/3) (учасник АТО)

25. Про передачу Раковчук Л. В. у власність земельної ділянки на перехресті вул. Андріївської та Верхньої Биковської

26. Про надання Куроп’ятнику Ю.С. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення магазину по вул. Бєлінського, 4-а (магазин)

27. Про надання ТОВ «МАСТЕРБРОК» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Дворцовій, 10 (нежитлові будівлі і споруди)

28. Про надання ТОВ «ЦЕНТРАЛ ФАРМІНГ ЮКРЕЙН» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Дворцовій, 12 (нежитлові будівлі і споруди)

29. Про надання ПАТ «Кіровоградобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Великій Перспективній, 80 (для будівництва виробничих приміщень з розподільчими пристроями 35/10 кВ)

30. Про надання Ковальовій С.А. дозволу на розроблення землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Фортечному, 19 (об’єкт торгівлі)

31. Про надання Цицаковській С.М. дозволу на розроблення землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Волкова, 26-б (магазин)

32. Про надання Гарькавому Ю.О. та Гарькавій І.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по просп. Винниченка, 1-г (стоянка та СТО)

33. Про передачу ТОВ «МАСТЕРБРОК» в оренду земельної ділянки по вул. Дворцовій, 14 (нежитлові будівлі і споруди)

34. Про поновлення ПАТ «МААК «УРГА» договору оренди земельної ділянки по вул. Короленка, 1-а (будівлі і споруди технічної інфраструктури аеропорту)(площа 0,4573 га)

38. Про поновлення Цеюкову М.І. договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України, 16-а (аптека)

39. Про поновлення ФОП Охрименко Н.В. договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України, 28-б (торгово-побутовий комплекс з наданням послуг автосервісу та автостоянки з пунктом громадського харчування)

40. Про поновлення Журенко Т.О. договору оренди земельної ділянки по вул. Космонавта Попова (біля муніципального ринку)

41. Про припинення ФОП Манжулі Г.О. права користування земельною ділянкою по вул. Дворцовій, 46 (магазин)

42. Про припинення ПП «Альпін-Хелс К» права користування земельною ділянкою по вул. Преображенській (біля будинку № 3-а) (обєкт роздрібної торгівлі та надання послуг)

43. Про припинення Фріга-Ханілевич Н.Г. права користування земельною ділянкою по пров. Фортечному, 19 (майстерня по ремонту взуття)

44. Про припинення Куриленко І.А. права користування земельною ділянкою по вул. Генерала Жадова, 27-3-76 (продовольчий магазин)

45. Про припинення Матинській Р.В. права користування земельною ділянкою по вул. Космонавта Попова, 9, корп. 1 (салон краси)

46. Про припинення ФОП Царенко Л.В. права користування земельною ділянкою по вул. Великій Перспективній, 34/32 (магазин)
просп. Університетському, 6

50. Про зміну Коцюрбі Ю.І. цільового призначення земельної ділянки по вул. Волкова (біля кардіодиспансеру) (з житлового будинку та садівництва на розміщення автостоянки для автомобілів)

51. Про зміну Коцюрбі В.Ю. цільового призначення земельної ділянки по вул. Волкова (біля кардіодиспансеру) (з житлового будинку та садівництва на розміщення автостоянки для автомобілів)

52. Про зміну Ткаченку О.О. цільового призначення земельної ділянки по вул. Криничуватій, 37 (будівництво житлового будинку на розміщення торгівельного комплексу)

53. Про зміну Вітер Є.С. цільового призначення земельної ділянки по вул. Херсонській, 101 (будівництво житлового будинку на розміщення магазину)

54. Про зміну Городецькому В.П. цільового призначення земельної ділянки по вул. Садовій (з будівництва та обслуговування житлового будинку на об’єкт комерційного призначення з наданням сервісного обслуговування автомобілів)

55. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Руслана Слободянюка, 76 (Валентини Терешкової) (Мілющенко Н.М., магазин)

56. Про затвердження земельної ділянки по вул. Вокзальній (біля будинку № 31-м) право оренди на яку набувається на аукціоні 

59. Про затвердження земельної ділянки по вул. Генерала Жадова (напроти будинку № 26 по вул. Академіка Тамма) право оренди на яку набувається на аукціоні

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права власності на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Космонавта Попова, 9-в (торговельний павільйон)

61. Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 30.03.2016 № 273(приватний сектор, вул. Філатова, зміна кадастрового номеру)

68. Про затвердження Яковенко А.В. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Заміській, 2 (1,1500 га та 0,0978 га, виробнича база)

69. Про передачу Довгенко І.В. в оренду земельних ділянок по вул. Заміській (ділянка № 1 площею 0,3041 га; ділянка № 2 площею 0,0978 га, виробнича база)

70. Про затвердження земельної ділянки по вул. Заміській, 2-б право оренди на яку набувається на аукціоні (0,0193 га, виробнича база)


Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Шевченка, 27