Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

23 січня 2017 р.

25 січня 2017 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд

Проекти рішень:


1. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО (Грач, 4 п., 3 заявн.)

2. Про передачу у власність земельних ділянок учасникам АТО (Кухаренко, 10 п., 8 заявн.)

3. Про надання Вагжанову Ю.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Преображенській, 48/65

4. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам (Гребенюк, 8 п., 7 заявн.)

7. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в садових товариствах (Михайлишин, 11 п., 10 заявн.)

8. Про надання Кобець І.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Громадянському (біля будинку № 4-а) 

9. Про надання Денисюку І.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Куроп’ятникова (біля будинку № 58) 

18. Про надання ПП «Промзбутсервіс» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на перехресті вулиць Героїв України та Волкова (припинення договору ПП «Агрооптсервіс», перехід права)

19. Про передачу ТОВ «Учбово-курсовий комбінат» в оренду земельної ділянки по вул. Запорізькій, 22/1 (житловий будинок, майно)

20. Про передачу Ковальовій С.А. в оренду земельної ділянки по вул. Покровській, 12-б (виробничі приміщення)

25. Про припинення ТОВ «ПРИОРИТЕТ» права користування земельною ділянкою по вул. Героїв України (біля житлового будинку № 30) (для розміщення перукарні)

26. Про передачу земельної ділянки по вул. Генерала Жадова з комунальної в державну власність

27. Про затвердження земельної ділянки по вул. Тараса Карпи (біля будинку № 105/46), право оренди на яку набувається на аукціоні (житловий будинок)

28. Про затвердження земельної ділянки по вул. Великій Пермській (біля будинку № 7), право оренди на яку набувається на аукціоні (спортивний майданчик)

37. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. В’ячеслава Чорновола, 22 (Щербак, адміністративно-комерційний центр з облаштуванням громадського туалету) 

38. Про продаж Мурадову Е.М. земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Євгена Тельнова, 11/31-а (розміщення кафе)

39. Про надання ТОВ «СКАНДИНАВІАН ХАУС» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення по вул. Кропивницького (біля ресторану «Вечірній») (з житлового комплексу на торговий центр з доповненням дитячої юнацької інфраструктури)

40. Про надання Паламарчук О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення по пров. Курінному, 29 (з житлової забудови на садівництво)

41. Про надання ТОВ «ЕЛЬДОРАДО» дозволу на поділ земельної ділянки по вул. Дворцовій, 36-а 

42. Про надання Кіровоградському кооперативному коледжу економіки і права ім. М.П. Сая дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Великій Перспективній, 4 (розміщення гуртожитку, постійне користування) 

43. Про надання Шмідту В.Ф. дозволу на поділ земельної ділянки по вул. Генерала Жадова, 20, корп. 1 (для розміщення багатоповерхового житлового будинку)

44. Про надання КП «Електротранс» Кіровоградської міської ради» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по просп. Університетському, 3 (тролейбусне депо)

45. Про надання ДП «Компаніївське лісове господарство» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення лісового господарства в межах міста Кропивницького

46. Про надання ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Преображенській, 4 (для розміщення будинку профспілок)

47. Про надання Держсільгоспінспекції в Кіровоградській області дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Покровській, 8 (для розміщення адміністративної будівлі)

48. Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 28.11.2011 № 491 (заміна назви КП «Трест зеленого господарства» на КП «Кіровоград-Благоустрій»)

49. Про розгляд питання щодо першочергового внесення до єдиного реєстру учасників АТО Балан Д.М., у зв’язку з тим, що він виховує дитину без матері. (На даний час він знаходиться в черзі під номером 1347)