Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

6 лютого 2017 р.

08 лютого 2017 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд

2. Про надання Тарасову О.Д. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Тарана, 9 (вільна)

3. Про передачу Барановій А.М. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Селище Миру, 3

4. Про передачу Чернезі В.З. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Цілинній (біля будинку № 50)

5. Про затвердження земельної ділянки по вул. Короленка (напроти будинку № 38) право оренди на яку набувається на аукціоні (будівлі торгівлі)

6. Про затвердження земельної ділянки на розі вулиць Комарова та Соборної право оренди на яку набувається на аукціоні (будівлі торгівлі)

7. Про передачу підприємству із 100 % іноземним капіталом «ААЗ ТРЕЙДІНГ КО» в оренду земельної ділянки по вул. Виставочній, 1-а (для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства)

8. Про передачу ТОВ «КІРОВОГРАДВТОРМА» ВЗФ в оренду земельної ділянки по вул. Космонавта Попова, 7-а (для розміщення приймального пункту, перехід права від ТОВ «Ласка», термін дії договору оренди закінчено)

9. Про передачу ТОВ «Дитячо-юнацький спортивний центр «Україна» в оренду земельної ділянки по вул. Братиславській, 92» (для розміщення комплексу будівель)

10. Про передачу ПАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» в оренду земельних ділянок по вул. Козацькій (для розміщення опор повітряних ліній 10 кВ)

11. Про передачу ТОВ «АДК ІСТЕЙТ» в оренду земельної ділянки по вул. Волкова, 26-б (магазин)

12. Про поновлення ФОП Загребельному К.В. договору оренди земельної ділянки по вул. Дворцовій, 35/29 (магазин)

13. Про надання ТОВ «ЕЛЬДОРАДО» дозволу на поділ земельної ділянки по вул. Дворцовій, 36-а

14. Про надання Кіровоградському кооперативному коледжу економіки і права ім. М.П. Сая дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Великій Перспективній, 4 (розміщення гуртожитку, постійне користування, арх. 23.02.2016 № 620) (повторно)

18. Про надання ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Преображенській, 4 (для розміщення будинку профспілок)

19. Про надання Держсільгоспінспекції в Кіровоградській області дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по вул. Покровській, 8 (для розміщення адміністративної будівлі)

20. Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 28.11.2011 № 491 (заміна назви КП «Трест зеленого господарства» на КП «Кіровоград-Благоустрій»)

21. Про внесення змін до рішень Кіровоградської міської ради (від 30.07.2016 № 521 та від 29.03.2016 № 172 (зменшення відсоткової ставки орендної плати)