Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

27 червня 2017 р.

29 червня 2017 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд



1. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО (Ткачук, 3 п., 2 заявн.)

2. Про передачу Дембровському Ю.С. у власність земельної ділянки в мікрорайоні Лелеківка (між пров. Курінним та СТ «Аграрник»)

3. Про надання Вербецькій А.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Петра Левченка (біля будинку № 39) 

4. Про надання Гетманцю О.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Леваневського (біля будинку № 26) 

5. Про передачу у власність земельних ділянок громадянам (Захарченко, 24 п., 22 заявн.)

6. Про передачу у спільну сумісну власність земельних ділянок громадянам (Басистий, 14 п., 12 заявн.)

7. Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам (Батін, 5 п., 3 заявн.)

8. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в садових товариствах (Довганенко, 5 п., 4 заявн.)

9. Про поновлення ТОВ ВКФ «КРЕЗ» договору оренди земельної ділянки по вул. Родниковій (пункт маркування) 

10. Про передачу ТОВ «ЕКОСТАЙЛ» в оренду земельної ділянки по вул. Байкальській, 124 (об’єкт по сортуванню та переробці сміття)

11. Про продаж Руденку С.П. земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Шевченка, 27 (для розміщення універсаму)

12. Про надання Релігійній організації «Релігійна громада Апостола Якова, брата Господнього Української Православної Церкви Київського Патріархату м. Кропивницький» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у сквері «Слави» (для будівництва храму)

13. Про надання Кучмі М.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (шляхом зміни цільового призначення) по вул. Генерала Жадова (біля хлібного кіоску)