Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

21 липня 2017 р.

26 липня 2017 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд


1. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО (Маруденко, 3 п., 2 заявн.)

2. Про надання Шовенку І.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Філатова (ліворуч через одну ділянку від ділянки з кадастровим № 3510100000:05:056:0006) 

3. Про надання Стучіліній Н.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Пашутінській (у дворі буд.№ 51-а) (повторно, перенесено з комісії 13.07.2017)

4. Про передачу Профатилу О.В. в оренду земельної ділянки по вул. Арсенія Тарковського (біля будинку № 12-а) (на місці існуючого сараю)

5. Про надання ТОВ «ЕНДЖЕЛ КЕПІТАЛ» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки по вул. Героїв України, 31-а (автозаправна станція)

6. Про передачу ТОВ «БРСМ-ГРУП» в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 69-а (автозаправна станція, перехід права власності на нерухоме майно)

7. Про передачу ТОВ «БРСМ-ГРУП» в оренду земельної ділянки по вул. Салтикова-Щедріна, 1-б (автозаправна станція, перехід права власності на нерухоме майно)

8. Про передачу ПАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» в оренду земельної ділянки по вул. Миколи Міхновського (КТП-10/0,4 кВ та ПЛ-10 кВ)

9. Про передачу Щуці С.І. в оренду земельної ділянки по вул. Великій Перспективній, 38/33 (адміністративно-торговельний комплекс)

10. Про передачу Буряковій Н.В. в оренду земельної ділянки по вул. Василя Нікітіна, 32 (офіс-магазин)

11. Про передачу Турчанович С.М. в оренду земельної ділянки по вул. Лінія 5-а, 21-а (об’єкт торгівлі-магазин)

12. Про передачу ТОВ «НАФТАПРАЙМ» в оренду земельної ділянки по вул. Великій Пермській, 72 (для розміщення будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства)

13. Про передачу ТОВ «АДК ІСТЕЙТ» в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 28-г (об’єкт торгівлі)

14. Про передачу ТОВ «АДК ІСТЕЙТ» в оренду земельної ділянки по вул. Пацаєва, 8-а (об’єкт торгівлі)

15. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок по м. 

18. Про надання Кіровоградській обласній організації Національної спілки художників України дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки по вул. Короленка, 12-а (виробнича база)

19. Про передачу ПрАТ «ВНЗ «МАУП» в постійне користування земельної ділянки по вул. Варшавській, 2 (для розміщення навчального корпусу)


20. Про передачу КЗ «Центральна міська лікарня м. Кіровограда», КЗ «Поліклінічне об’єднання м. Кіровограда» та КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» в постійне користування земельних ділянок по м. Кропивницькому


21. Про зміну Кріпак І.Г. цільового призначення земельної ділянки по вул. Острівській (з будівництва та обслуговування житлового будинку на будівництво та обслуговування будівель торгівлі)

22. Про зміну Слинченку О.М. цільового призначення земельної ділянки по вул. Габдрахманова, 33/6 (з ведення особистого селянського господарства на будівництво та обслуговування будівель торгівлі)

23. Про зміну Слинченку О.М. цільового призначення земельної ділянки по вул. Габдрахманова, 33/6 (з ведення садівництва на будівництво та обслуговування будівель торгівлі)

24. Про зміну Богун О.В. цільового призначення земельної ділянки по вул. Жуковського, 2-б (з будівництва та обслуговування житлового будинку на об’єкт торгівлі)

25. Про затвердження земельної ділянки по вул. Євгена Тельнова (біля зупинки громадського транспорту напроти АС № 2), право оренди на яку набувається на аукціоні (будівлі торгівлі)


26. Про затвердження земельної ділянки по вул. Яновського (біля будинку № 102), право оренди на яку набувається на аукціоні (пункт прийому вторинної сировини)


27. Про затвердження земельної ділянки по вул. Волкова (напроти будинку № 11), право оренди на яку набувається на аукціоні (пункт прийому вторинної сировини)

28. Про затвердження земельної ділянки по вул. Куроп’ятникова (біля входу до Кіровоградської виправної колонії № 6), право оренди на яку набувається на аукціоні (об’єкт торгівлі)

29. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Генерала Родимцева (біля зупинки міського транспорту) (торгівельний павільйон)


30. Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 17.01.2017 № 769 (заміна ПІБ у зв’язку зі смертю заявника)


Додаткові питання:

Пронадання КузніцовійО.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Куроп’ятникова (біля буд. № 27)