Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

14 серпня 2017 р.

16 серпня 2017 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд
1. Про надання Михайлюку Я.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Шканди (біля буд. № 35) (учасник АТО)

2. Про надання Онищенко С.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Яворницького (біля буд. № 21)

3. Про передачу Чухарєву І.М. у власність земельної ділянки по вул. Салганні піски

4. Про передачу у власність земельних ділянок громадянам

5. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в садових товариствах (Катані, 41 пункт, 40 ділянок)


7. Про надання Горбань Т.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Житомирській (біля будинку № 19)

8. Про надання Гревцев Р.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Лелеківській (біля будинку № 3)

9. Про надання Оніщенку С.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Яворницького (біля будинку     № 21)

10. Про надання Шевченко Л.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Світлій (біля будинку № 81) 

11. Про надання Осипчук А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Григорія Синиці (біля земельної ділянки з кадастровим № 3510100000:03:024:0004)

12. Про затвердження земельної ділянки по вул. Волкова (біля буд. №24-в), право оренди на яку набувається на аукціоні

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Соборній (біля буд. № 36) та включення до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Соборній (біля буд. № 36) та включення до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом

15. Про передачу ТОВ «ЛАЙК ІНВЕСТ» в оренду земельної ділянки по вул. Юрія Коваленка, 12