Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

3 жовтня 2017 р.

04 жовтня 2017 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 



3. Про передачу Бедзаю В.П. безоплатнтно у власність земельної ділянки по вул. Шкільній, 55 

4. Про передачу Костенку В.З. безоплатнтно у власність земельної ділянки по вул. Курчатова, 11 

5. Про надання Гнатюку А.Г. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по просп. Винниченка (біля будинку
№ 1) 


6. Про надання Миценку В.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Героїв України (біля будинку № 22-б) 


8. Про передачу Медведєву Ю.П. в оренду строком на 10 років земельної ділянки по просп. Перемоги (біля стадіону школи № 20) 

9. Про передачу Дзінзюрі І.М. в оренду строком на 10 років земельної ділянки по просп. Перемоги (біля стадіону школи № 20) 

10. Про передачу Кірічкову В.І. в оренду строком на 10 років земельної ділянки по просп. Перемоги (біля стадіону школи № 20) 

11. Про передачу Вітюк Л.Є. в оренду строком на 10 років земельної ділянки по просп. Перемоги (біля стадіону школи № 20) 

12. Про передачу Рудику О.П. в оренду строком на 10 років земельної ділянки по просп. Перемоги (біля стадіону школи № 20) 




18. Про поновлення ФОП Дубраві Л.Г. договору оренди земельної ділянки по вул. Холодноярській, 27  

19. Про поновлення ФОП Чорній В.Т. договору оренди земельної ділянки по вул. Євгена Тельнова, 2-в (аптека та адміністративно-торгівельний комплекс)

20. Про зміну Сидорову Р.С. цільового призначення земельної ділянки по вул. Космонавта Попова (біля будинку № 9/2)