Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

27 лютого 2018 р.

28 лютого 2018 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд


1. Інформація щодо земельних ділянок які знаходяться в оренді, але не використовуються за призначенням три і більше років

2.Про визнання таким, що втратило чинність рішення міської ради            

від 29.01.2013 № 2231 (Тимчасове положення про порядок передачі (надання) земельних ділянок для гаражного будівництва на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків міста Кіровограда)

3. Петиція депутата Бєжана М.М. щодо втілення в життя ідеї створення у місті Кропивницькому пам’ятника українському виконавцю Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну)

4. Про передачу у власність земельних ділянок учасникам АТО (Сапанюк, 5 п., 3 заявн.)

5. Про передачу Жаркову К.В. у власність земельної ділянки на розі вулиць Сергія Сєнчева та Родникової

6. Про передачу Яровенко А.Д. у власність земельної ділянки по              вул. Делегатській, 20

7. Про затвердження земельної ділянки по просп. Інженерів (біля № 11), право оренди на яку набувається на аукціоні 

8. Про затвердження земельної ділянки по вул. Генерала Родимцева, право оренди на яку набувається на аукціоні 

9. Про затвердження земельної ділянки по вул. Генерала Родимцева, 2 (зупинка «Білгородська»), право оренди на яку набувається на аукціоні 

10. Про затвердження земельної ділянки по вул. Героїв України (біля будинку № 26-г), право оренди на яку набувається на аукціоні

11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Вокзальній 

12. Про надання Картавому В.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Фортечному (між будинками № 23 та № 25) 

13. Про надання Самохвал С.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Фортечному (між будинками № 23 та № 25) 

14. Про надання Полоз С.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Фортечному (між будинками   № 23 та № 25) 

15. Про надання Журило І.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Фортечному (за будинком       № 23) 

16. Про надання Захарченку О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по просп. Перемоги (біля ЗОШ № 20) 

17. Про надання Коробку О.Г. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Волкова (біля паркану тролейбусного депо)

18. Про надання Тараненко Т.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по Волкова (біля тролейбусного парку)



20. Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради                  від 07.12.2011 р. № 1069 

21. Про зміну Ткаченко О.В. цільового призначення земельної ділянки по вул. Козацькій, 10 (з колективного житлового будівництва на для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд)


Додаткові питання