Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища
адреса: вул. Тараса Карпи, 68, кімн. 329
тел. (факс): 24 47 98

16 жовтня 2018 р.

17 жовтня 2018 року ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА, РЕКЛАМИ, РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА 

Перелік питань, які виносяться на розгляд Комісії


1. Про передачу Маковею П.С. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Гвардійська,19 

2. Про передачу у спільну часткову власність земельних ділянок громадянам (Коломієць, 4 п., 2 діл.) 

3. Про передачу у власність земельних ділянок громадянам (Василишину, 24 п., 22 діл.)

4. Про передачу Унраін О.В. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Івана Сірка, 1
5. Про надання Кравченку А.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Курінному (біля буд. № 29)

6. Про надання Сєрікову В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Арсенія Тарковського (біля буд. № 16, корп. 2) 

9. Про надання Чернову Д.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Соборній (біля буд. № 22) 

10. Про надання Пилипенку О.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Сакко і Ванцетті (біля буд. № 9) 

11. Про надання Великій Н.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по Студентському бульвару (біля буд.  № 10) 

12. Про надання Крепак Л.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по Студентському бульвару (біля буд.  № 7) 

17. Про надання Яковченко О.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Юрія Коваленка (біля буд. № 9) 

18. Про передачу Халік В.І. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Андрія Матвієнка, 3-б (біля котельні) 

19. Про передачу Хлопенку В.Л. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Шевченка (біля буд. № 50/40) 

20. Про передачу Голодку О.Д. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Великій Перспективній (біля буд. № 15) 

21. Про передачу Петуховій Л.О. безоплатно у власність земельної ділянки по вул. Вячеслава Чорновола, 16-в 

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Євгена Тельнова (біля магазину «АТБ») та включення до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Короленка (напроти будинку № 38) та включення до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) на розі вулиць Комарова та Соборної та включення до Переліку земельної ділянки, яку виставлятимуть на земельні торги окремим лотом (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)